Шестима играчи на „Черно море” са били извадени от състава

...
Шестима играчи на „Черно море” са били извадени от състава
Коментари Харесай

Шестима играчи на „Черно море” са изгонени заради съмнения за уреден мач с „ЦСКА-София”

Шестима играчи на „ Черно море” са били извадени от състава на тима поради подозрения, че са играли симулативно в мача с „ ЦСКА-София” преди 20 дни, когато варненският тим загуби с 1:3. Капитанът Георги Илиев, вратарят Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов са посочили съмнителни резултати на полиграф, на които са се подложили по искане на управлението на „ Черно море”, заяви Спортал. Според треньора на клуба Илиян Илиев те напряко са били освободени.

„ Черно море” ще подаде сигнал до Българския футболен съюз, който е задължен да ревизира изказванията.

Според неофициална информация полиграфът е бил извършен от чиновници на Министерство на вътрешните работи. Как тъкмо е станало това, не е ясно. Впоследствие шестимата изгонени са се подложили на ново проучване, само че в частна компания, което е дало противоположни резултати. В него е записано, че са дали отговор откровено с „ Не” на въпроса дали са изграли симулативно против „ ЦСКА-София” и дали са получили пари, с цел да продадат мача.

„ От 21 години съм в " Черно море ", 12 от тях са в мъжете, като в седем от тях съм капитан. Да се опетни по подобен метод моето име. Първоначално помислих, че е смешка. После всичко мина в гняв и яд. Много тежък миг за мен. Тук съм, с цел да кажа, че няма такова нещо. Това е една долна неистина и всичките шестима души сме чисти”, съобщи пред бТВ капитанът на „ Черно море” Георги Илиев.

Варненският тим излезе без шестимата си играчи в последния мач за сезона против „ Лудогорец” в Разград в петък. „ Черно море” изгуби с 1:4.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР