Шестима души, включително три деца, са пострадали при аварийно кацане

...
Шестима души, включително три деца, са пострадали при аварийно кацане
Коментари Харесай

Самолет кацна аварийно в Русия: Има ранени, сред тях и деца

Шестима души, в това число три деца, са потърпевши при спешно кацане на аероплан Ан-2 в Пригородния регион на Северна Осетия в Русия, оповестиха за ТАСС от Единната дежурна диспечерска работа.

Тайфунът „ Шаншан “ носи пориви напразно, задоволително мощни, с цел да преобърнат движещи се камиони

Двамата водачи на самолета са в схващане, само че са ранени. Пострадали са и мъж с две момиченца на 11 и 8 години. Ранено е 11-годишно момче.

От ЕДДС означават, че при излитането на борда на самолета е имало и парашутисти. Когато са зародили проблеми със самолета те са скочили.

 Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната България 2 мин. Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната  Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа Съдържание от партньори 4 мин. Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа  Кючюк пред сарая на Доган в Тази сутрин 3 мин. Кючюк пред сарая на Доган в " Бояна ": Ще бъдем тук, до момента в който управляващите подкрепят Пеевски (СНИМКИ)  На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен България 1 мин. На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен  Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия Светът 3 мин. Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия  „ Работим съвсем на загуба “: Къде млечните артикули нарастват с съвсем 20%? Тази събота и неделя 2 мин. „ Работим съвсем на загуба “: Къде млечните артикули нарастват с съвсем 20%?  Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени Светът 2 мин. Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени  Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в България 4 мин. Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в " Бояна " влязоха в конфликт с полицията (ВИДЕО)  Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната България 2 мин. Облачно и дъждовно: Значителни превалявания в някои региони на страната  Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа Съдържание от партньори 4 мин. Проучване: Над 90% от чиновниците на ФАНТАСТИКО ГРУП правят оценка високо грижата на компанията за екипа  Кючюк пред сарая на Доган в Тази сутрин 3 мин. Кючюк пред сарая на Доган в " Бояна ": Ще бъдем тук, до момента в който управляващите подкрепят Пеевски (СНИМКИ)  На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен България 1 мин. На пътя Варна - Русе: Камион с самун се обърна, а дрогиран водач блъсна различен  Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия Светът 3 мин. Учени приканиха за ускорение на създаването на нуклеарни оръжия  „ Работим съвсем на загуба “: Къде млечните артикули нарастват с съвсем 20%? Тази събота и неделя 2 мин. „ Работим съвсем на загуба “: Къде млечните артикули нарастват с съвсем 20%?  Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени Светът 2 мин. Нападение с нож в рейс в Германия, шестима са ранени  Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в България 4 мин. Подкрепящите Ахмед Доган пред сарая в " Бояна " влязоха в конфликт с полицията (ВИДЕО)

По-рано Министерството на изключителните обстановки в района заяви, че аероплан Ан-2, на борда на който има 12 души, в това число деца, е направил спешно кацане в Северна Осетия, предава Българска телеграфна агенция.

Пилотът на самолета независимо се е свързал със избавителната работа и е разказал за случая.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР