Шестима души са загинали след катастрофа на автобус и камион,

...
Шестима души са загинали след катастрофа на автобус и камион,
Коментари Харесай

Шест души загинаха при пожар в тунел в Южна Корея

Шестима души са починали след злополука на рейс и камион, провокирала голям пожар в тунел на автомагистрала в покрайнините на Сеул , оповестиха от локалната пожарна работа.

Снимки от мястото на случая в локалните медии демонстрираха големи пламъци и кълба пушек, издигащи се от тунела, до момента в който стотици пожарникари се борят да овладеят пожара.

Пожарът е почнал, когато рейс се е сблъскал с камион към 13:50 ч. (0450 GMT) в тунела на скоростната автомагистрала в Гвачеон, заяви за Агенция Франс Прес чиновник на пожарната работа в Гвачеон.

Издигнатият тунел, който е предопределен да защищава близките здания от шума на пътя, бързо е бил обзет от пламъци, демонстрират фотоси в локалните медии.

Пожарникарите са съумели да овладеят пожара, сподели служителят.

" Извършваме претършуване вътре в тунела при положение на спомагателни жертви ", добави служителят.

Около 20 души се лекуват от поемане на пушек, добави той.

Министърът на вътрешните работи Ли Санг-Мин прикани за " потребление на оптимални запаси " за избавяне на човешки животи, заяви осведомителната организация Yonhap.

" Призовавам управляващите да положат оптимални старания, с цел да спасят живота на тези, които не са съумели да избягат ", сподели той.

Фаталният случай се случва единствено няколко месеца, откакто 150 души, най-вече млади дами, починаха при сборичкване на навалица за Хелоуин в нощния квартал Итаевон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР