Шестима души са задържани във връзка със смъртта на млада

...
Шестима души са задържани във връзка със смъртта на млада
Коментари Харесай

Шестима души са задържани във връзка със смъртта на млада жена в Гоцеделчевско

Шестима души са арестувани във връзка със гибелта на млада жена на пътя сред гърменските села Дъбница и Хвостяне, заяви на брифинг представителят на Окръжна прокуратура - Благоевград Георги Мадолев, представен от Българска телеграфна агенция.

Инцидентът е станал към 20.00 часа през вчерашния ден /29 януари/. Самоличността на дамата е открита, става дума за млада жена от село Гърмен, родена през 2004 година, уточни Мадолев. До момента проверяващите са открили, че дамата е пътувала в автомобил с още два лица, само че е прегазена от различен автомобил. Води се следствие, с цел да се открият аргументите, заради които момичето е напуснало единия автомобил, както и аргументите, заради които се е намирала на пътното платно, уточни представителят на Окръжна прокуратура - Благоевград.

До момента не е известно в кой миг е настъпила гибелта на дамата, прави се аутопсия, която ще даде спомагателна изясненост, заключи Георги Мадолев. Изясняват се всички версии, след осъществяване на съответните дейности по следствието и правене на експертизи ще има повече информация за случая, както и дали дамата е била жива, когато е прегазена от автомобил, добави представителят на Окръжна прокуратура - Благоевград.

До момента е известно, че двамата спътници на починалата жена са нейни познати и не е известна връзка сред тях и четиримата мъже от втория автомобил. По данни на прокуратурата, лидерът, който е управлявал автомобила, с който е прегазена младата жена, е карал след приложимост на наркотични субстанции. Инцидентът е станал на прав сектор, към момента се открива с каква скорост се е движила колата.

Сигналът за случая е подаден от трето, странично за двете компании, лице, уточни прокурор Мадолев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР