Шестима души са пострадали, след като група мъже разпръскали токсично

...
Шестима души са пострадали, след като група мъже разпръскали токсично
Коментари Харесай

Шестима пострадаха при нападение с киселина в Лондон

Шестима души са потърпевши, откакто група мъже разпръскали токсично вещество при няколко набези в регион към огромен търговски център в източната част на Лондон , съобщи Ройтерс, базирайки се на полицията.

Случаят не се преглежда като обвързван с тероризъм , посочи представител на полицията.
Six people believed injured in suspected #London acid #Attack https://t.co/NI17S5jqJF pic.twitter.com/RymX5eCCNZ
— London Newz (@London_Newz) September 24, 2017 " За прочут брой хора бе обявено, че са потърпевши на разнообразни места - счита се, че са шестима . Очакваме спомагателни детайлности ", заяви лондонската полиция, добавяйки, че един мъж е бил арестуван за причиняване на тежка телесна щета.

Нападението е било осъществено край комерсиалния център Стратфорд към 20 ч. локално време. На оповестени в интернет фотоси се вижда по какъв начин служители на реда са се навели към потърпевш човек и му оказват помощ.

Wizz Air стопира полетите си от София до Бирмингам, Бристол и Донкастър/Шефийлд от ноември

Свидетели описаха, че офанзивите са провокирали суматоха, а потърпевшите се втурнали да промиват раните си с вода, оповестява ДПА. По думите на очевидците нападението е било осъществено след спор.

Засега не е известно какво е разпръснатото вещество. Полицаи на мястото окачествиха случая като нахлуване с киселина.

През последните месеци бяха осъществени серия сходни набези във Англия, в това число при кражби. Правителството разгласи през юли, че ще обмисли по-строги санкции за хора, които атакуват други с киселина.

  По тематиката 9 задържани в Лондон поради нахлуване против млад кюрд " Юбър " получи възбрана да развива активност в Лондон

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР