Шестима души бяха застреляни в Калифорния. Сред жертвите са 17-годишна

...
Шестима души бяха застреляни в Калифорния. Сред жертвите са 17-годишна
Коментари Харесай

Кървава вендета в Калифорния, сред жертвите е 17-годишна майка с бебе

Шестима души бяха убити в Калифорния. Сред жертвите са 17-годишна майка и шестмесечното й бебе, които били убити с патрон в главата, предадоха Ройтерс и Франс прес, като се позоваха на локалните управляващи.

Полицията се отзовала на сигнал, откакто през вчерашния ден сутринта били чути доста изстрели. Убийството било осъществено в аграрни регион по средата на пътя сред Лос Анджелис и Сан Франциско. Две от телата са открити на улицата, а други в дома.

Шерифът на окръг Тулери, в централната част на югозападния американски щат, Майк Будро свърза " ужасяващото всеобщо ликвидиране " с споразумяване на сметки сред незаконни банди , занимаващи се по-конкретно с наркотрафик. Той обърна внимание, че негови помощници са претърсили същата къща за опиати едвам предходната седмица.

" Ние считаме, че това е изпращане на обръщение. Че (убитото) семейство е било взето взето под прицел ", сподели шериф Будро. Двама обвинени остават на независимост.



Огнестрелни оръжия са предизвикали гибелта на към 49 хиляди души в Съединените щати през 2021 година - приблизително по над 130 души дневно. Повече от половината от тези хора са протегнали ръка сами на живота си, отбелязва Агенция Франс Прес.

Притежаваните от американци огнестрелни оръжия са повече, в сравнение с е популацията на страната. Един на всеки трима пълнолетни поданици на Съединени американски щати има най-малко едно оръжие, а съвсем всеки втори живее в домакинство с оръжие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР