Шестима души бяха убити при в селски район в южната

...
Шестима души бяха убити при в селски район в южната
Коментари Харесай

Шестима души бяха убити при безразборна стрелба в Мисисипи


Шестима души бяха убити при в селски регион в южната част на американския щат Мисисипи през вчерашния ден, оповестяват локални медии.

Според медиите в близкия град Мемфис, щата Тенеси, полицията е съобщила, че мъж, който сега е арестуван, е в дребното градче Аркабутла, а по-късно е отишъл в близка къща и е умъртвил жена.

След това мъжът се качил на колата си и отишъл до друга къща, за която се счита, че е. Там той убива още двама души, настояват чиновници на локалните правоприлагащи органи, представени от WREG, филиал на CBS.

След това полицията го преследвала до втори дом, където в последна сметка. Други двама души са били открити мъртви на това място, оповестява WREG.

в близкия Колдуотър е било блокирано поради „ деен стрелец “, до момента в който чиновниците на реда преследвали обвинения.

Базираната в Мемфис телевизионна станция Action News 5 като Ричард Дейл Крум. Той е на 52 години. Властите не показват претекст за стрелбата.

В изказване в Туитър губернаторът на Мисисипи Тейт Рийвс съобщи, че е и че обвиненият към този момент е арестуван.

„ В момента считаме, че той е работил самичък. Мотивът му не е прочут. Моля, на това трагично принуждение и за техните фамилии в този миг “, декларира Рийвс.

Случаят е стихотворец от шерифа на окръг Тейт, където се намира Аркабутла, и от Бюрото за следствие на Мисисипи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР