Шестима души бяха открити мъртви в къща в Милуоки. В

...
Шестима души бяха открити мъртви в къща в Милуоки. В
Коментари Харесай

Ужас: Полицията в Милуоки намери шест трупа в една къща

Шестима души бяха открити мъртви в къща в Милуоки. В ход е следствие за ликвидиране, оповестиха управляващите. Полицаите са се отзовали на сигнал от загрижени съседи в неделя следобяд. Те са се натъкнали на четирима мъртви мъж и една убита жена в къщата, заяви Пол Формоло, заместник-началник на полицейското ръководство на Милуоки.

В Twitter в понеделник сутринта полицията заяви, че е намерено тялото на още един мъж. Повече детайлности за жертвите не се оповестяват, а аутопсията е планувана за понеделник.

Петте жертви, открити в неделя, са били простреляни, оповестиха органите на реда. Не е ясно по какъв начин е умрял шестият човек.

Властите към момента нямат нито претекст, нито спомагателна информация за причинителя.

Това е следващото ликвидиране в града, където през 2021г. са регистрирани рекордните 197 убийства.

Сн.: АП/БТА

„ Обществото е изтощено. Уморени сме да гледаме по какъв начин животите на хората биват отнемани в предотвратими обстановки “, сподели Арнита Холиман, шеф на службата за предварителна защита на насилието в Милуоки.

„ Това бе безусловно предотвратимо. Всяко принуждение с оръжие, което виждаме, е предотвратимо и не можем да продължим в същия дух “.

„ Това значи, че всеки един от нас би трябвало да вземе отношение, да каже нещо, да промени хода на протичащото се в нашата общественост “, сподели тя.

В изказване в Twitter кметът на Милуоки Кавалер Джонсън в неделя назова случая „ужасяващ“.

„ Първо изричам съболезнования на фамилиите и приятелите на жертвите. Каквито и да са събитията, ние би трябвало да споделим тъгата на тези, които са изгубили близки “, сподели той.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР