Шести мъж е обвинен във връзка с отвличането и убийството

...
Шести мъж е обвинен във връзка с отвличането и убийството
Коментари Харесай

Мистерията се заплита: Шести мъж е обвинен за отвличането и убийството на популярен турски диджей

Шести мъж е упрекнат по отношение на отвличането и убийството на известен диджей през октомври 2022 година

DJ Корай Алпергин и приятелката му Гьозде Балбудак бяха отвлечени, откакто връщат в дома си след вечеря в италиански ресторант през октомври 2022 година

Двойката е била отведена в празен винен бар покрай стадиона на Тотнъм, където се счита, че 43-годишният диджей е бил малтретиран и погубен в това, което е разказано като офанзива в стила на " Reservoir Dogs ".

Тялото му е отнесено в гората покрай индустриалната зона Oakwood в Loughton, където е захвърлено. Приятелката му е освободена, откакто прекарва два дни заключена в тоалетната на бара.

20-годишният Дилън Уедърли от Тотнъм ще се яви в магистратския съд на Хайбъри Корнър на следващия ден. Той е упрекнат в отнемане от независимост на двойката, както и в скрит план за убийството на диджея.

Man, 20, is charged with kidnap, false imprisonment and conspiring to murder over death of popular DJ after he was snatched along with his girlfriend on way home from Mayfair restaurant
— Daily Mail Online (@MailOnline)
През декември петима мъже бяха арестувани по отношение на закононарушението.

DJ Алпергин беше притежател на турската радиостанция Bizim FM и имаше връзки с известни персони, в това число рапъра P Diddy.

Like a “gangster movie”: 5 men who abducted, tortured and killed DJ Koray Alpergin given sentences totalling 48 years
— T-VINE Magazine (@1TVINE)
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР