Шестгодишно момченце е било в сунгурларското село Прилеп вчера. Малко

...
Шестгодишно момченце е било в сунгурларското село Прилеп вчера. Малко
Коментари Харесай

Седем души в ареста за линча на шофьора в село Прилеп

Шестгодишно момченце е било в сунгурларското село Прилеп през вчерашния ден. Малко по-късно родственици на починалото дете нападнаха и убиха водача , оповестяват от ОДМВР-Бургас.

Към момента за изясняване на елементи по тежкия случай за период до 24 часа са арестувани седем лица . По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Инцидентът е станал към 15:20 часа на ул. „ Ленин “ в селото през вчерашния ден. Товарен автомобил „ Скания “, ръководен от 57-годишен водач от Аксаково, блъснал ненадейно навлязлото на пътното платно момченце, което починало на място .

Веднага по-късно водачът е бил атакуван от роднините на детето, които му нанесли удари с юмруци, както и прободна рана в прасеца на левия крайник. Вследствие на последвалата кръвозагуба , лидерът на товарния автомобил умрял.

Извършени са голям брой дейности по следствието – оглед на местопрестъпление , разпит на очевидци, освидетелстване на лица, изземване на сравнителни мостри, ДНК и дактилоскопия и други Установено е оръжието, с което е осъществено закононарушението.

Тялото на 57-годишния лидер на товарния автомобил е откарано за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина “ при УМБАЛ-Бургас. Назначени са разнообразни експертизи. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР