Шестетажна сграда, която бе повредена при земетресенията в южната част

...
Шестетажна сграда, която бе повредена при земетресенията в южната част
Коментари Харесай

Шестетажна сграда в Турция се срути! Вадят ранени хора ВИДЕО

Шестетажна постройка, която бе развалена при земетресенията в южната част на Турция на 6 февруари, през днешния ден се е срутила дефинитивно. Турски спасители вадят ранени хора от руините. 

Инцидентът е станал в югоизточния град Шанлъурфа, оповестява ДПА, като се базира на Анадолската организация. Спасителите приканиха да бъде защитавана тишина в региона на съборилата се постройка, с цел да могат да слушат за шумове под руините.



 
Записи от охранителна камера демонстрират по какъв начин постройката, намираща се на натоварена улица, пада. Човек, намиращ се наоколо до постройката по време на сриването, е потърпевш от падащите парчета, съобщи Българска телеграфна агенция. Той е откаран в болница.

В провинция Кахраманмараш в югоизточна Турция трусове с магнитуд 7,7 и 7,6 станаха на 6 февруари в период от девет часа. Трусовете са усетени в 11 района на страната и прилежащите страни, в това число Сирия. По последни данни съвсем 46 хиляди души са загинали в резултат на земетресенията в Турция.

Турските управляващи нарекоха земетресението " злополуката на века ". Издирвателно-спасителни интервенции са извършени на мястото на повече от 26 хиляди здания. 25% от тях са изцяло унищожени. Останалите са отчасти разрушени, само че всички ще бъдат съборени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР