Шестдесетгодишна жителка на Рим искала да разходи костенурката си -

...
Шестдесетгодишна жителка на Рим искала да разходи костенурката си -
Коментари Харесай

Възрастна жена бе глобена 400 евро, защото разхождала костенурката си в Рим

Шестдесетгодишна жителка на Рим желала да разноски костенурката си - по този начин на Велики понеделник дамата оправдала наличието си на улицата пред карабинерите, които я глобили 400 евро, съобщи Франс прес.

Карабинери в квартала Ченточеле глобили дамата, откакто открили, че е излязла на улицата без обяснима причина макар въведените ограничения за изолираност, които целят да се спре разпространяването на новия ковид.

" Дамата даде необичайно пояснение, твърдейки, че излязла на открито, с цел да разноски костенурката си ", се споделя в официално съобщение на пресслужбата на карабинерите.
В Италия новите случаи на COVID-19 понижават, само че жертвите се усилват Общият брой на смъртните случаи от началото на разпространяването на болестта на 21 февруари набъбна до 20 465
Обяснението й обаче не убедило патрулиращите карабинери, които я глобили 400 евро.

Рекорден брой санкции са били наложени на Велики понеделник. От осъществените 252 148 инспекции в 16 545 случая се е стигнало до санкции за неспазване на разпоредбите, ограничаващи напредването.

Увеличението е 20,2-процентно спрямо Великден, когато са били регистрирани 13 756 случая на неспазване на въпросните правила.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР