Шестата загуба на Челси във Висшата лига за сезона ги

...
Шестата загуба на Челси във Висшата лига за сезона ги
Коментари Харесай

Греъм Потър не вярва, че ще бъде уволнен при загуба от Манчестър Сити

Шестата загуба на Челси във Висшата лига за сезона ги остави на 10-о място в класирането, само че мениджърът Греъм Потър съобщи, че продължава да усеща поддръжката на играчите и притежателите на клуба, макар компликациите.

Челси изигра поредност от слаби мачове под управлението на Потър през последните седмици и загубата им с 0:1 от Манчестър Сити в четвъртък беше четвърта в последните шест мача в шампионата.

Лондонският клуб отпадна от Купата на лигата през ноември, само че продължава присъединяване в Шампионската лига, където на осминафиналите излиза против Борусия (Дортмунд).
 Челси се интересува освен от Маркус Тюрам, само че и от по-малкия му брат Кефрен
Челси се интересува освен от Маркус Тюрам, само че и от по-малкия му брат Кефрен

Той е считан за опция на Енцо Фернандес

Потър акцентира началото на интервалите на Пеп Гуардиола, Юрген Клоп и Микел Артета надлежно в Манчестър Сити, Ливърпул и Арсенал, както и това, че тримата не съумяха да завоюват трофей в първите си сезони отпред на своите клубове.

" Мисля, че Пеп беше там една година преди да завоюват нещо, а по-късно на Микел и Юрген също им трябваше малко време ", сподели Потър преди неделния мач от третия кръг на ФА Къп против Манчестър Сити.

" Знам, че съм кадърен и познавам качествата, които владея. Имам цялостната поддръжка на притежателите, играчите и на щаба. Можете да видите и поддръжката на почитателите, това е фантастично ", добави той.
 Греъм Потър: От играта съм удовлетворен, само че във връзка с точките, нещата не са добре
Греъм Потър: От играта съм удовлетворен, само че във връзка с точките, нещата не са добре

Мениджърът на клуба има съществени проблеми с контузени играчи

" Винаги ще има хора, които се съмняват, само че аз не съм тук, с цел да увещавам някого. Тук съм, с цел да си правя работата. И в случай че това ги убеди, ще бъде е добре ", сподели още Потър.

Под управлението на някогашния притежател Роман Абрамович, Челси прилагаше безмилостна тактика, когато ставаше въпрос за назначения и уволнения на " Стамфорд Бридж ", като мениджърите рядко изпълняваха до дъно договорите си.

" Вече има изцяло разнообразни притежатели. Трудно е за хората да схванат, тъй като Челси от 20 години беше едно нещо, а в този момент внезапно е напълно друго ", разяснява Потър, който беше назначен след уволнението на Томас Тухел седмици след началото на новия сезон.

" Причината да поема работата беше, че имаш късмет да оформиш клуб, който е в голям временен интервал. Заради това знаех, че ще имам изключителни провокации ", добави мениджъра.
 Челси с трансфер
Челси с трансфер

Привлече Фофана
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР