Шестата от Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг - Александра Жекова,

...
Шестата от Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг - Александра Жекова,
Коментари Харесай

Сани Жекова: Счупеното място винаги става по-силно

Шестата от Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг - Александра Жекова, претърпя противен случай в средата на март, който прибързано приключи спортния й сезон. Най-добрата ни сноубордистка получи няколко охлузвания, както и контузия в рамото. Възстановяване й продължава и макар че преди няколко дни загатна за отричане, в студиото на " Тази събота " тя съобщи, че към момента не е подготвена да напусне обичания си спорт.

Със сълзи на очите, чаровната Жекова разкри че минава през доста сложен интервал. Тя обаче е безапелационна, че ще преодолее и тази болежка.

" Имам доста неща, за които съм признателна. След този случай, някак ги премислих. Оцених какъв брой значима е обичта на хората, поддръжката на фамилията, на приятелите, на екипа, с който работя, на сътрудниците си ", сподели спортистката.

A post shared by Alexandra (@alexandra_jekova) on Apr 2, 2018 at 3:50am PDT

" Много постоянно като спортист съм изправена пред доста тежки обстановки, при които просто не успяваш да се събереш. Поддаваш се на страстите. Този миг ми подсети, че не е хубаво да губиш силата, салдото, фокуса. Нормално е всеки да позволява неточност, никой не е застрахован от рухване... от болежка. Това е част от пътя. "
 Снимка: БОК
" Боли ме като падам, само че както Ивет Лалова споделя: " Счупеното място постоянно става по-силно ". Болката се не помни, не е хубаво да свикваш с нея. В моя случай не е доста леко, тъй като както във всеки травматичен спорт, аз би трябвало да мина през тези неща. Не е нещо, към което човек се приспособява елементарно и бързо, само че се оправям, тъй като би трябвало. Това е част от специалността ми ", добави Жекова.

" Все още не съм се отказала, само че не съм се възстановила на 100%. С времето всичко се лекува. Не се отхвърлям. Това е решение, което е подбудено от сърцето и не може да се вземе с лека ръка ", добави сноубордистката.

Както още показа Жекова за фамилията си и за какво към момента няма мъж до себе си, вижте във видеото:

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР