Шестата книга с разкази на пазарджишкия учител и блогър Илия

...
Шестата книга с разкази на пазарджишкия учител и блогър Илия
Коментари Харесай

В Деня на християнското семейство учител представя шеста благотворителна книга

Шестата книга с разкази на пазарджишкия преподавател и блогър Илия Михайлов, озаглавена “Приближаване “, излезе от щемпел, а той избра днешния Ден на християнското семейство за формалното ѝ показване. То ще бъде в Художествената изложба “Станислав Доспевски “, стартира от 18:00 часа.

Сборникът включва към този момент познатите човешки разкази и житейски истории, написани с доста възприятие, с размишления, с поощряване на положителното. Всички издадени досега книги на Илия Михайлов са били с благотворителна идея, а приходите и даренията от тях са помагали на хора в затруднено състояние. Така е и с шестата - писателят ще даде авторския си хонорар, както и събраните дарения на учителка от Пазарджик и майка, която се бори с онкологично заболяване.

Томчето с произведения на уважавания учител е отпечатано от издателство “Планини “, откъдето също са се присъединили с подаяние за лекуването на дамата. Автор на предговора е известният публицист Георги Тошев. Редактор е сполучливият публицист и стихотворец от Пещера Георги Връбчев. Автор на корицата още веднъж е младата и обещаваща художничка Катрин Малинова.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР