Шестата жертва на убийството на семейството в Нови Искър е

...
Шестата жертва на убийството на семейството в Нови Искър е
Коментари Харесай

Шестата жертва от Нови Искър изхвърлена в кладенец


Шестата жертва на убийството на фамилията в Нови Искър е била захвърлена в бунар. Става въпрос за оповестената нощес за търсене Кети Кюхова. Тя е открита мъртва в бунар, бездънен 2 метра, оповестява Нова телевизия, базирайки се на свои източници. Той се намира близо до открития фамилен автомобил, също разгласен за търсене, който бе открит зарязан в борова наоколо до Нови Искър. Засега обаче не излиза наяве дали Кети Кехайова е била простреляна преди да бъде изхвърлена в кладенеца. Вероятно такива детайлности ще има след 18:00 ч., за когато Министерство на вътрешните работи е насрочило брифинг по отношение на убийствата.

В непосредственост до открития късно нощес автомобил публицисти откриха тефтерче, в което са написани отговорности – сметки за ток, към мобилни оператори. Не е ясно на кого е. В него обаче е упоменато и името на Неделчо. Според информация на бТВ в тефтерчето е имало и информация за банки, сметки, както и любовни послания. Било е предадено на полицията.

Отново по информация на малкия екран, получена от проверяващите, Кети и мъжът й Неделчо са били на мястото, на което е открит автомобилът, на 31 декември денем. Но към този момент аргументите за това остават неразбираеми.

Вече се появиха и версии какво се е случило в новогодишната нощ. Една от тях е, че Неделчо първо е умъртвил Кети, след което се е върнал в фамилната къща, направил е останалите убийства и най-после се е самоубил.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР