Шестата жертва на серийния убиец, избил цяло семейство в Нови

...
Шестата жертва на серийния убиец, избил цяло семейство в Нови
Коментари Харесай

Кети гръмната в гръб до гроба на сестри партизанки, експертиза установява дали не е откарана вече мъртва там!

Шестата жертва на серийния палач, избил цяло семейство в Нови искър – Кети Николова, която се търсеше от полицията, е била убита в тил. Трупът на 44-годишната жена беше открит в късно вечерта в сряда, написа в. " Телеграф ".

Тялото е хвърлено в бунар в гората на вилната зона Ранова равнища, на метри от паметната плоча на сестрите партизанки Вяра и Надежда, на чието име са кръстени улици в квартал „ Изгрев “.

Дотам дамата е била закарана със фамилния джип БМВ X5 с номер СВ4153КВ, който също се търсеше. След назначените експертизи би трябвало да се откри дали Кети е убита в фамилната къща, където бяха открити във вторник следобяд петте натрупа, или е гръмната в колата, а по-късно килърът се е отървал от тялото в кладенеца.

Припомняме, че през вчерашния ден полицейски чиновници изпомпваха водата от кладенеца, в който бе намерено тялото на Кети Кюхова, само че без да съумеят да намерят оръжието на убийството

Местността „ Партизаните “ е на към два километра от къщата на фамилията. В нея има няколко постройки, които в този момент са необитаеми. До тях се стига по черен път, който в сегашните условия е мъчнопроходим. Така че надали има очевидец, който да е чул или видял нещо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР