Шест сигнала за поставени взривни устройства на различни места в

...
Шест сигнала за поставени взривни устройства на различни места в
Коментари Харесай

Три мола и три музея в столицата получиха бомбени заплахи

Шест сигнала за сложени взривни устройства на разнообразни места в София са подадени по имейл този следобяд, оповестиха от полицията. Заплахите са отправени за три от огромните търговски центрове, Националния исторически музей, Военноисторическия музей и Музея " Земята и хората ".
 
 Национален военноисторически музей Национален военноисторически музей Източник: Zonanews
Екипи на полицията претърсват постройките. Към момента няма данни за открити взривни устройства. От НИМ оповестиха, че музеят е затворен за гости. След като е получен сигналът за взривно устройство, посетителите и личният състав са евакуирани.
 
В музея " Земята и хората " инспекцията е завършила, заяви шефът Светла Старирадева. Взривно устройство не е било намерено. Музеят не е затварял за гости.
 
 МОЛ МОЛ Източник: Zonanews
В края на март Министерство на вътрешните работи ревизира подправени сигнали за бомби в търговски център в София, Съдебната палата в столицата и Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Те също бяха изпратени по имейл.
 
Киберекспертите на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " - Министерство на вътрешните работи (ГДБОП) откриха, че трите разнообразни мейла са с един IP адрес, който е локализиран в страна отвън Европейския съюз.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР