Шест седмици след като куршумът одраска ухото му, бившият президент

...
Шест седмици след като куршумът одраска ухото му, бившият президент
Коментари Харесай

Тръмп: Бог ме спаси, защото аз мога да спася Америка

Шест седмици откакто патронът одраска ухото му, някогашният президент на Съединени американски щати и сегашен републикански претендент Доналд Тръмп сподели в изявление за Daily Mail, че офанзивата не му е оставила душевен белези и че не се нуждае от психическа консултация. Той добави, че случаят му е оказал помощ да кристализира значимостта на политическата си задача. По време на опита за убийството му в Пенсилвания акцията на Тръмп беше в разгара си.

Седмица след атентата той продължи с предизборната активност първо на закрито, а по-късно - и навън, само че с непробиваем заслон. Тръмп сподели в изявлението, че не е страдал, спомняйки си за покушението, и че не е имал кошмари, свързани с офанзивата.

" Не мисля доста за това. Не желая да мисля. Излекувано е, забравено е ", сподели Тръмп.

Той организира изявлението в кресло от вкъщи си в Мар-а-Лаго, който служи и за седалище на неговия политически щаб.

Солидната му преднина в предизборните социологически изследвания изчезна, когато настоящият президент на Съединени американски щати Джо Байдън реши да се отдръпна и да даде мястото си на претендента Камала Харис.

Въпреки това Тръмп сподели, че не може да отхвърли концепцията, че нещо божествено е пристигнало на помощ в точния миг. В момента, в който стрелецът стреля по него, Тръмп се обърна встрани. Именно този ход му избави живота.

„ Бих желал да мисля, че това е Бог. Бог го направи, тъй като желае да избави Америка. Той вижда какво става. Бог вижда какво става в Съединени американски щати, беше просто шанс, желая да кажа, че Бог ме избави, тъй като мога да спася тази страна, уповавам се, че това е правилно ", сподели Тръмп.

Той сподели по време на изявлението, че е удовлетворен от посоката, в която върви акцията му, откакто неотдавна беше подсилен и от Робърт Кенеди-младши.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР