Шест отбора в НФЛ са без треньор ден след края

...
Шест отбора в НФЛ са без треньор ден след края
Коментари Харесай

След Черния понеделник: Шест отбора в НФЛ без треньор

Шест тима в НФЛ са без треньор ден след края на постоянния сезон в НФЛ. Крак повлякоха Индианаполис, които още преди формалното начало на Черния понеделник уволниха Чък Пагано. Гуруто на отбраната изкара шест сезона при „ жребците”, като ги класира за плейофите във всеки от първите три, само че в идващите три гледа елиминациите по малкия екран. За негов заместител медиите в Съединени американски щати гласят актуалният координатор на нападението на Ню Инглънд Джош МакДениълс.

Оуклънд уволниха Джак дел Рио девет месеца откакто подписаха с него до 2020 година „ Нашествениците” потеглиха с аспирации за Супербоул, само че приключиха с индикатори 6-10 и даже не съумяха да изпреварят районния зложелател Сан Франциско. Очаква се отпред на Оуклънд да застане Джон Грудън, само че публично изказване не се чака преди понеделник поради уговорките му към ESPN.

Детройт се разделиха с Джим Колдуел макар двете плейофни участия в четирите му години отпред. „ Лъвовете” бяха отстранени от разногласието за „ уайлд кард” в НФК предходната неделя, а успеха 35:11 против Грийн Бей се оказа пирова. За правоприемник на Колдуел е гласен Майк Патриша – отбранителен координатор на Ню Инглънд.

Още един тим от НФК Север търси треньор. След три години отпред на Чикаго Джон Фокс си потегли с индикатори 14-34. По време на престоя му „ мечките” по този начин и не изплуваха от последното място в дивизията. Фокс, който смени три тима за последните 16 сезона, завоюва шест дивизионни трофеи и стигна два пъти Супербоул се чака да се отдръпна най-малко за година от специалността.

Вън от футбола към този момент е и Брус Арианс. Треньорът на Аризона се отдръпна от заемания пост по здравословни аргументи. 65-годишният Арианс напусна като №1 в историята на отбора с 50 извоювани мача. Последният от тях – в неделя с 26:24 при гостуването на Сиатъл, зачерта плейофните илюзии на „ морските ястреби”.

Без треньор (отново) са и НЙ Джайънтс. Временният статут на Стийв Спагноло изтече и новият общоприет управител Дейв Гетълман към този момент му търси заместител. Бившият треньор на Детройт и сегашен отбранителен координатор на Филаделфия Джим Шуорц първи ще се яви на изявление, а такова се чака да бъде препоръчано и на МакДениълс.

Няма да има треньорска промяна в Кливлънд. „ Браунс” удариха дъното в неделя, когато изгубиха с 24:28 от дълбоките запаси на Питсбърг и приключиха сезона 0-16. Въпреки позорното достижение и статистиката 1-31 в двете си години отпред на отбора Хю Джаксън получи още един късмет да пренапише книгата с върховете!

Резултати :
Детройт – Грийн Бей 35:11
Индианаполис – Хюстън 22:13
Минесота – Чикаго 23:10
Ню Инглънд – НЙ Джетс 26:6
НЙ Джайънтс – Вашингтон 18:10
Филаделфия – Далас 0:6
Питсбърг – Кливлънд 28:24
Атланта – Каролина 22:10
Денвър – Канзас Сити 24:27
Тенеси – Джаскънвил 15:10
ЛА Ремс – Сан Франциско 13:34
Маями – Бъфало 16:22
ЛА Чарджърс – Оуклънд 30:10
Сиатъл – Аризона 24:26
Тампа Бей – Ню Орлийнз 31:24
Балтимор – Синсинати 27:31

Програма за първия кръг на плейофите :
АФК
6 януари, 23.35 ч.: Канзас Сити – Тенеси
7 януари, 20.05 ч.: Джаксънвил – Бъфало
НФК
7 януари 3.15 ч.: ЛА Ремс – Атланта
7 януари 23.40 ч.: Ню Орлийнз – Каролина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР