Шест момчета от групата, блокирана в пещера в Тайланд, излязоха

...
Шест момчета от групата, блокирана в пещера в Тайланд, излязоха
Коментари Харесай

Шест момчета от блокираните в пещера в Тайланд излязоха невредими

Шест момчета от групата, блокирана в пещера в Тайланд, излязоха невредими, оповестиха локални източници.

Според очевидци момчетата сами са се придвижили до очакващите ги на изхода коли за спешна помощ, съобщи за bTV журналистът Панчо Благоев, който живее в Тайланд. Рисковата интервенция по спасяването на момчетата стартира по-рано през днешния ден и не е ясно какъв брой време ще продължи.

Снимка: Reuters

Първото момче се е появило на изхода на пещерата в 17:40 ч. локално време (13:40 ч. българско време). Второто го е последвало 10 минути по-късно.
Започна интервенция по изваждането на децата, блокирани в пещера в Тайланд 12 момчета и треньорът им са в наводнената пещера от 23 юни
Двете деца са се отправили към медицинските палатки за първичен обзор. Сред това ще се реши дали да бъдат превозени в болничното заведение в регионалния център Чанг Рай.
Треньорът на блокираните в пещера в Тайланд деца помоли за амнистия в писмо Спасителите разгласиха писма и от момчетата до родителите им
Новината към момента не е доказана публично.

Снимка: Reuters

Около 7 ч. тази заран медиите бяха преместени на 2 км от входа на пещерата, с цел да не пречат на избавителната интервенция.

Снимка: EPA

Преди към час шефът на оперативния щаб Наронгсак Осотанакорн, губернатор на провинция Чанг Рай, удостовери, че момчетата са напуснали кухината, в която се бяха укрили, и са поели по рисковия път на открито.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР