Шест мигранти от Венецуела и Чили откраднаха над $10 000

...
Шест мигранти от Венецуела и Чили откраднаха над $10 000
Коментари Харесай

Мигрантската престъпност е „истински проблем“ в предградието на Чикаго, след като още шестима бяха обвинени в кражби на дребно на Macy`s: началник на полицията

Шест мигранти от Венецуела и Чили откраднаха над $10 000 от Macy's в предградие на Чикаго при два обособени случая с обири на дребно във вторник, оповестиха управляващите.

Кражбите на дребно са осъществени в повсеместен магазин Macy's, намиращ се на 1 Oakbrook Center в Оук Брук, магазин, който е обиден от поредност от обири и обири от мигранти през последните месеци.

" Вярвам, че шест ареста за закононарушения за един ден демонстрират, че незаконната активност на мигранти е същински проблем ", сподели началникът на полицията в Оук Брук Браян Строкис в документално изказване в сряда.

В един случай, който се случи малко преди 18:30 ч., 20-годишният Николас Пайякан-Браво и 34-годишният Дейвид Саез-Вега твърди, че са премахнали устройства срещу кражба от артикули с магнит, който е взел в магазина, сподели държавната прокуратура на окръг ДюПейдж.

Николас Пайякан-Браво, 20, и Дейвид Саес-Вега, 34, бяха упрекнати в кражба с щурм и кражба на дребно....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР