Шест метростанции в Париж бяха временно преименувани в чест на

...
Шест метростанции в Париж бяха временно преименувани в чест на
Коментари Харесай

Преименуваха шест метростанции в Париж в чест на световните шампиони

Шест метростанции в Париж бяха краткотрайно преименувани в чест на триумфа на Франция на Световното състезание по футбол. Вчера " петлите " стъпиха на международния връх за повторно в историята си, откакто победиха Хърватия с 4:2 във финала в Москва.


Спирката, носеща името на великия френския публицист Виктор Юго, към този момент ще се споделя " Виктор Юго Лорис ", с цел да отдаде чест на вратаря и капитан на французите Юго Лорис. Лорис позволи ужасяваща неточност във вчерашния край, само че тя не повлия на крайния излаз на дуела, а представянето му през целия шампионат бе на доста високо равнище. " Нотр Дам де Шан " от през днешния ден е " Дидие Дешан ", до момента в който " Шанз-Елизе Клемансо " става " Дешан Елизе Клемансо ", с цел да отдадат дължимото на селекционера на " петлите " Дидие Дешан.

Очаква се през днешния ден тимът да направи церемониал из центъра на Париж в открит рейс, минавайки около Триумфалната арка и Елисейския замък. Отборът би трябвало да кацне във френската столица този следобяд и незабавно по-късно ще се насочи към празненствата, преди да отиде на публична визита при президента Еманюел Макрон.
 Франция чества, патриотична горделивост в Хърватия Франция чества, патриотична горделивост в Хърватия
Франция чества, а Хърватия е превзета от патриотична горделивост след финалния мач от Световното състезание по футбол. В Париж се стигна до конфликти ме...
 Франция ликува след финала на Мондиал 2018 Франция ликува след финала на Мондиал 2018
Франция чества успеха на Световното състезание по футбол в Москва. Има към този момент поръчани и фанелки с втора звезда, за втората победа на страната. Вече...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР