Шест месеца вече няма мотиви на съда за оправдателната присъда

...
Шест месеца вече няма мотиви на съда за оправдателната присъда
Коментари Харесай

Вуйчото на убития в Борисовата градина Георги: Всички сме убедени, че Йоан Матев е убил Гого. Защо 6 месеца след оправдателната присъда няма мотиви

Шест месеца към този момент няма претекстове на съда за оправдателната присъда на Йоан Матев за гибелта на Георги в Борисовата градина. Без претекстове делото не може да продължи на възивна инстанция. Обичайните периоди са 15 дни, в по-тежките случаи са 60 дни, уточни пред бТВ вуйчото на убития Георги Игнатов - Илиян Георгиев.

Оправдателната присъда не е с безусловно болшинство - те са два на три, единият от двата гласа срещу е на ръководителя на състава Руси Алексиев. Той и още един правосъден заседател са с изключително мнение, което значи, че те не са съгласни с оправдателната присъда. Тук е по-важно да разберем за какво е отсъдено по този метод, съобщи той. Според него доказателствата са предостатъчни, че Йоан Матев е причинителят - дано не забравяме, че той е лоализиран, че е на пейката, когато Георги е погубен. Брат му тъкмо споделя по какъв начин Йоан си купува ножа, въпреки че след това Марсел се отхвърля от показанията си.
свързани новини17590на 13.03.20217351на 12.03.2021
Предполагам, че Марсел е имал потребност да излее съвестта си, да излезе чернилката, която е държал толкоз дълго и е свидетелствал в този ден, уточни вуйчото на Георги.

Очаквам на втора инстанция да го осъдят, акцентира той. Всички сме уверени, че Йоан Матев умъртви Гого, безапелационен е роднината.

Близо шест години след убийството на 15-годишен възпитаник в Борисовата градина, съдът оправда обвинения Йоан Матев. Георги Игнатов беше открит смъртоносно ранен с нож на скамейка в парка през 2015 година Матев беше обвинен и упрекнат две години по-късно.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР