Шест месеца условно с изпитателен срок от три години и

...
Шест месеца условно с изпитателен срок от три години и
Коментари Харесай

Осъдиха условно шофьор, блъснал 4 коли във Велико Тръново

Шест месеца условно с изпитателен период от три години и една година без брошура, това наказване дефинира Районният съд във Велико Търново за 41- годишен мъж, нарушил разпоредбите за придвижване и блъснал поредно четири паркирани автомобила, като предизвикал обилни имуществени вреди.
Търновецът бе приет за отговорен за това, че на 27 май 2018 година по ул. „ Полтава “ карал Голф с превишена скорост от 86.5 км в час при позволени 50 км. На кръстовището с бул. "България " изгубил ръководство, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и блъснал поредно паркираните на улицата „ Рено Клио “, „ Сеат Ибиза “, „ Ситроен С4 “ и „ Волво С 60 “. В мелето подсъдимият по несъобразителност предизвикал обилни имуществени вреди с общ размер 14 469 лв..
За осъщественото действие му бе наложено наказване шест месеца отнемане от независимост, чието осъществяване бе отсрочено на съображение член 66, алинея 1 от Наказателен кодекс за период от три години. Същият е лишен от право да ръководи МПС за период от една година.
Присъдата на Районен съд-Велико Търново предстои на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР