Шест месеца, след като купува автомобил, шофьор разбира, че превозното

...
Шест месеца, след като купува автомобил, шофьор разбира, че превозното
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Мъж купи кола, без да знае, че се издирва от Интерпол

Шест месеца, откакто купува автомобил, водач схваща, че транспортното средство се търси от Интерпол. 

Рано сутринта Мирослав Петров отива в Гърция по работа. Преминава границата без проблем. На връщане обаче схваща, че колата му се търси. Конфискувана е от българската гранична полиция. 

“Изхвърлят ме там на границата да се оправям. Аз съм шах ”, сподели Петров пред Би Ти Ви.  

Оказва се, че мъжът, от който Мирослав купува автомобила, има заем в норвежка банка. Бил е заложил колата. В началото на година се е върнал в България, записал я е в КАТ-Пловдив и я е оповестил за продажба.

“Взима от мен парите и стопира да изплаща заема. Съответно банката в Норвегия си търси колата ”, добави Петров. 

Мирослав Петров съумява да откри предходния притежател на автомобила и да го накара да си си заплати отговорностите. Успява да си вземе колата назад, само че насладата е къса. Оказва се, че тя към този момент е със свалени номера и без дребен ваучър. Къде са - никой не знае. 

“От гранична полиция Петрич изпратено в Смолян. От Смолян се изпраща в гранична полиция на “Мария Луиза ”. Всеки ми споделя частен проблем. Има писмо с номер и дата - кажете къде са ми номерата. От там ми споделиха, че са в Столична дирекция на вътрешните работи. От там ми споделят - ми не са тук. Добре - къде са? ”, попита Петров. 

Издирването на номерата продължава цели три седмици. Оказва се, че са в КАТ - София.

“Никой не поема виновност, няма отговорни. Ако мога да преразказвам ария на Тодор Колев - аз очевидно съм благополучен воин, че съумях да си взема автомобила ”, добави Петров. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР