Шест месеца преди началото на Евро 2020 програмата за груповата

...
Шест месеца преди началото на Евро 2020 програмата за груповата
Коментари Харесай

Пълна програма за груповата фаза на Евро 2020

Шест месеца преди началото на Евро 2020 програмата за груповата фаза на най-големия шампионат на Европа към този момент е ясна. Тегленият чоп в Букурещ дефинира по какъв начин ще бъдат разпределени 24-те участника в шампионата.

От тях 20 към този момент са ясни, а последните четири ще бъдат избрани след изиграването на финалните плейофи през март.

За 13 дни ще бъдат изиграни всички 36 срещи от груповата фаза. Само в деня на откриването 12 юни има една среща, която е Турция - Италия, а на 22 и 24 юни има по четири срещи.

В България шампионата ще бъде излъчено от Българска национална телевизия и " Нова броудкастинг груп " в каналите БНТ1, БНТ3, " Диема ", " Нова ", както и в платения пакет " Диема екстра ". По-късно ще стане ясна и точната скица, по която каналите ще излъчват срещите.

България може да се класира на Евро 2020, като взе участие във финалните плейофи. Ако ги премине сполучливо жребият отреди българският отбор да попадне в най-тежката група F, където са международният първенец Франция, Германия и европейският отличник Португалия.

В плейофите националите ще одобряват Унгария на 26 март на стадион " Васил Левски ". Българите ще бъдат домакини и във финала на 29 март, в случай че се класират за него, където противник ще е Исландия или Румъния.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР