Шест машини са извършвали дейности по третиране на пътните платна

...
Шест машини са извършвали дейности по третиране на пътните платна
Коментари Харесай

Шест машини в Стара Загора са обработвали улиците против замръзване

Шест машини са правили действия по отнасяне на пътните платна срещу заледяване на територията на Община Стара Загора. „ Няма усложнения при напредването на коли и рейсове на градския превоз в Общината в резултат на ниските температури или замръзване на пътното платно. Всички пътища са проходими при зимни условия. Няма данни за обитаеми места, където да има проблем с електрозахранването “, осведоми Пламен Тодоров, шеф на отдел „ Опазване на публичния ред и ръководство на рецесии “. Той добави, че виновните компании са почнали работа от среднощ и са работили през нощта и са опесъчавали пътните артерии.

Зимното поддържане и снегопочистването на уличната пътна мрежа на територията на град Стара Загора, с дължина 236 км, се обезпечава от ДЗЗД „ Грийн партнърс “-БКС. Четвъртокласната пътна мрежа на територията на общината, която е с обща дължина 242 км., ще бъде поддържана от „ Трейс БГ “ ЕАД.  
Ако желаете елементарно да отворите замръзналата врата на колата, направете това
Когато температурата стартира да се доближава до границата от 0 ° C, бъдете подготвени, че една заран няма да можете елементарно да отворите...
Прочети повече
Общо 22 комбинирани машини за снегопочистване и разпространяване на материали и 9 профилирани машини за снегопочистване, както и друга техника, ще се грижат за зимната поддръжка в Община Стара Загора.

Още от СТАРА ЗАГОРА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР