Шест лева ще струват билетите за мача на Етър с

...
Шест лева ще струват билетите за мача на Етър с
Коментари Харесай

Куп проблеми за Етър преди мача с Ботев , болярите пуснаха билетите

Шест лв. ще костват билетите за мача на Етър с Ботев (Враца). Безплатно ще влизат децата до седем години. Продажбата на билети стартира през днешния ден на касата на стадион „ Ивайло “ от страната на Спортния диспансер. Утре тя ще отвори още веднъж за предварителна продажба в 10:00 часа, а от 16:00 часа ще проработят и другите две каси- от северната и южната страна на комплекса. В същия следобеден час ще бъдат отворени и входовете за публиката.

Под въпрос за идното домакинство на Ботев (Враца) на следващия ден вечер от 17:30 часа е Мане, който получи контузия по време на мача за купата с пловдивския Локомотив и бе сменен наложително. Освен юношата на Барселона проблеми с травма има Дани Младенов, който сигурно отпада от групата. Неговият нос бе строшен в средата на първото полувреме на срещата с „ железничарите “. Аут поради наказване са Иван Стоянов и Крум Стоянов.
" Правим всичко допустимо да възстановим по най-хубавия метод ментално и физически футболистите. Искаме още веднъж да зарадваме прелестната великотърновска футболна общност с прекрасен театър на стадион „ Ивайло “ против един добре спретнат и играещ отбор- този на Ботев (Враца). Апелирам към последователите ни да ни поддържат на стадиона и да изпитаме дружно страстта на футбола. Имаме много кадрови проблеми. Мане, Дани Младенов и Ерик Почански лекуват контузии, Иван Стоянов и Крум Стоянов са осъдени. Ние обаче не веднъж сме потвърдили, че даже и без някои съществени футболисти намираме пътя към успеха ", разяснява основният управител на Етър - Красимир Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР