Шест летища във Франция бяха принудени да се евакуират в

...
Шест летища във Франция бяха принудени да се евакуират в
Коментари Харесай

Шест френски летища бяха принудени да се евакуират от съображения за сигурност

Шест летища във Франция бяха принудени да се изтеглят в сряда от съображения за сигурност.

Летище Лил в Северна Франция заяви в X, прочут преди като Twitter, че летището се изтегля заради бомбена опасност, като на място има интервенции по сигурността.

Летището в южния град Тулуза сподели в изказване, че също е евакуирано заради бомбена опасност, като придвижването е спряно за момента.

Филиалът на CNN BFMTV заяви, базирайки се на полицейски източник, че летищата в Нант и Бове, отвън Париж, също са били евакуирани от съображения за сигурност.

По-рано в сряда летище Лион-Брон в източна Франция и летището в южния град Ница също бяха евакуирани, само че от този момент интервенциите бяха обновени. Лион-Брон беше евакуиран заради опасения за бомба, до момента в който евакуацията в Ница се дължи на зарязан багаж, споделиха двете летища пред CNN.

Междувременно дворецът Версай покрай Париж изтегля посетителите заради съображения за сигурност за трети път за по-малко от седмица, заяви мястото на уеб страницата си в сряда.

Мястото беше насила да се изтегля във вторник заради недоверчив предмет и през уикенда заради бомбена опасност. CNN се обърна към полицията за коментар.

Франция увеличи равнището на сигурност до допустимо най-високото след нахлуване с нож в учебно заведение в северния град Арас предходната седмица.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР