Шест години - толкова продължава връзката между красивата новинарка Виктория

...
Шест години - толкова продължава връзката между красивата новинарка Виктория
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето коя е любовницата на Красен Кралев, която измести Виктория Петрова!

Шест години - толкоз продължава връзката сред красивата новинарка Виктория Петрова и спортният министър (вече бивш) - Красен Кралев. По всичко личеше, че двойката се обича и й е добре дружно, въпреки да ги разделят много неща и най-много едно - Виктория Петрова е навършила 44 години, само че още няма дете, до момента в който обичаният й е баща на огромна щерка.



Това, че Кралев не предложи брак публично на Виктория, а още повече, че не пожела още веднъж да дундурка бебе, накара мнозина да се обзаложат, че връзката им ще завърши бързо, тъй като Петрова ще го зареже. Е, не познаха.

Кралев и Петрова навъртяха към този момент шест години дружно, а това, което ги раздели, не беше бебе, а " мъъничко " по-голяма госпожица - тайнствената русокоска, с която Кралев беше засичан към този момент няколко пъти на вечери в заведения за хранене.

Именно тази млада, към 20-годишна хубавица, стана съперница на Виктория Петрова и съумя да я измести от сърцето на екс министъра, само че... единствено в медиите. Оказа се, че девойката няма по какъв начин да е интимна с Кралев, заради простичката причина, че... е негова щерка.

Да, тъкмо това е щерката на министъра, с която Виктория се познава чудесно - нали въпреки всичко се напъва да й става втора майка. Колкото до двамата - Виктория и Красен, те са още дружно и това доскоро бе доказано от самия Кралев, в диалог за картините, които рисува и към които го предизвикала неговата Вики.

А дали въпреки всичко не й поставя рогца, това единствено той си знае, само че и ние си имаме своите съмнения...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР