Шест години Спартак Николов, който е сред верните кадри на

...
Шест години Спартак Николов, който е сред верните кадри на
Коментари Харесай

Спартак Николов се бетонира във ВиК Пловдив

Шест години Спартак Николов, който е измежду правилните фрагменти на ГЕРБ, управлява ВиК - Пловдив с контракт за ръководство, а от 9 септември предходната година - с в допълнение съглашение до провеждането на формален конкурс от Министерство на регионалното развитие. Той беше заплануван и разгласен още в края на 2019 година дружно с състезания за шефове на още няколко ВиК сдружения в страната. Самият Николов подаде документи и се стягаше да влезе в надпреварата за още един 3-годишен мандат. Изненадващо обаче, със заповед на към този момент някогашния министър Петя Аврамова, този за Пловдив беше преустановен. Въпреки настойчивите въпроси на „ Марица” за повода с какво пловдивското водно сдружение е по-специално, отговори не получихме.

Така се изтъркаля още година и половина, в която нито качеството на водата в Пловдив се усъвършенства, нито повредите и разхищението на запас понижиха, а хората продължиха да заплащат надписани сметки поради нередовно засичане на водомери. Междувременно пък ВиК Пловдив ЕООД се вля в Български ВиК холдинг.

През цялото време Николов работеше в безспорен комфорт, защото беше пръв другар на някогашния кмет Иван Тотев. С доближения си кръг направи поредност от имотни покупко-продажби на безценица все на хубави места в града, за които „ Марица” неведнъж писа, само че нито една институция не се самосезира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР