Шест години изминаха от последния истински самостоятелен албум на Бионсе.

...
Шест години изминаха от последния истински самостоятелен албум на Бионсе.
Коментари Харесай

Светът отново влиза в Ренесанс с новия албум на Бионсе

Шест години изминаха от последния същински независим албум на Бионсе. След " Lemonade " през 2016 поп легендата издаде нелошо, само че не и паметно LP със брачна половинка си Jay Z, след което през 2019 издаде " The Gift " - саундтракът ѝ за римейкът на " Цар лъв " на Disney. Сега обаче е време за седмият ѝ албум и заглавието на " Renaissance " бележи освен нейното завръщане, само че и събуждането на обществото след дълъг пандемичен сън:

" След цялата тази изолираност и неправда през последната година, имам вяра, че сме подготвени да излезем, да пътуваме, обичаме и да се смеем още веднъж, " споделя Бионсе пред Harper`s Bazaar през 2021. " Усещам, че настава подем и желая да подкрепя това освобождение по всеки вероятен метод. "

Поп иконата в никакъв случай не би направила прост албум за наслаждаването на живота, любовта и щастието. Вместо това тя се появява назад в центъра на вниманието в ролята на сирена, която ни подмамва към дансинга.

Водещият сингъл " Break My Soul " ни сервира буйна и еуфорична порция дива хаус от 90-те. Макар да не е най-новаторската или хитова нейна ария, тя е първата от шест години, която влиза в чарта US Top 10 и се понася по радиостанциите.

В по-голямата си част " Renaissance " се насочва към доста по-еклектична и приключенска територия, като по този метод се трансформира в съвършеният саундтрак за това лято. Бързият темп в частите ни води към композиция от диско, нотки на соул, афробийтове, електронна денс музика, ров, хаус и R&B - постоянно всички тези жанрове попадат в границите на една и съща ария.



В някои случаи конфликтите сред стиловете са още по-любопитни - Alien Superstar заема постройката на припева си от " I`m Too Sexy " на Right Said Fred, само че точно бързият преход към нещо напълно друго не разрешава акцентът да падне върху тъкмо тази част. При други комбинации резултатът не е толкоз добър - в основата на " Summer Renaissance " стои " I Feel Love " на Дона Съмър, само че до момента в който рифът на Джорджо Мородер остава все толкоз вълшебен, припевът не съумява да пресъздаде въздействието на оригинала.

Тези жанрови заигравания на Бионсе са съпроводени от апели към слушателите да се отдадат напълно на удоволствието. Личността и нейните ползи са сложени на напред във времето, без значение от обликът, който дейностите биха основали пред обществото. Афоризми за себеактуализация, секс и обич оформят философията на изпълнителката за горещо лято. Убедителните вокални осъществявания оказват помощ за сполучливото предаване на посланията.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР