Шест души бяха арестувани, след като пропалестински протестиращи излязоха по

...
Шест души бяха арестувани, след като пропалестински протестиращи излязоха по
Коментари Харесай

Пропалестинското шествие спря улиците, докато хиляди настояват за прекратяване на огъня

Шест души бяха задържани, откакто пропалестински протестиращи излязоха по улиците на Лондон, призовавайки за неотложно преустановяване на огъня в Газа.

Около 1700 служители на реда патрулираха в столицата в събота. Протестът, част от световен ден на деяние, включващ 30 страни, пристигна откакто Обединеното кралство и Съединени американски щати направиха въздушни удари против базите на хусите в Йемен. Това беше и седмият марш, проведен от Палестинската акция за взаимност, който се организира в столицата след експлоадирането на войната Израел-Хамас през октомври.

Няколко протестиращи загатнаха военните дейности, като един мъж държейки афиш, в който се твърди, че Обединеното кралство и Съединени американски щати „ желаят война “ и че Йемен „ поддържа Палестина “, до момента в който един от ораторите сподели на тълпите на площада на Народното събрание, че самолетите на RAF „ летят, където не им е мястото “.

The Met Полицията удостовери, че има общо шестима задържани денем. Силата туитира: „ Това довежда до шест ареста до момента: двама за обидни пла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР