Шест дружества в София, Варна и Бургаска област, които се

...
Шест дружества в София, Варна и Бургаска област, които се
Коментари Харесай

Кабеларка се оказа с 1,7 млн. лв. дълг към НАП

Шест сдружения в София, Варна и Бургаска област, които се занимават с разпространяване на телевизионни стратегии, бяха подробно тествани от антимафиоти от “Киберпрестъпност”, специалисти от Министерството на културата, Комисията за контролиране на известията и Национална агенция за приходите, оповестява "Труд ".

Фирмите имали доста актове и предупредителни протоколи, като единствено на една тях отговорностите към страната са за 1,7 милиона лв., оповестиха от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи.

При акцията било открито, че има разминаване сред брой клиенти и подписани контракти с крайни консуматори. Нерегламентирано били популяризирани и редица телевизионни стратегии без нужното по закон единодушие на правоносителите. Над 30 000 бил броят на клиентите на всички проверявани сдружения, които са получавали пиратски сигнал. От 17 адреса в София, Варна, Бургас и Айтос са конфискувани доста документи и компютърно-информационни данни.

“Операторите” не са заявили, според условията на закона, даването на услугата – разпространяване на радио и телевизионни стратегии и брой клиенти, както и съществуването на контракти за притежавани права върху телевизионното наличие, споделиха проверяващите. По случая са формирани 6 досъдебни производства. В акцията взели участие и особено командировани в България специалисти с мобилни офиси на координационния център на “Европол”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР