Шест дни след като беше открит мъртъв в джакузито в

...
Шест дни след като беше открит мъртъв в джакузито в
Коментари Харесай

Сбогом, Матю: На частна церемония в тесен кръг погребаха звездата от „Приятели“ – Матю Пери

Шест дни откакто беше открит мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис, Матю Пери беше изпратен в последния си земен път на частно заравяне. Актьорът почива гробището Forest Lawn в Лос Анджелис.

Снимка: splashnews

Звездите от „ Приятели “ Дженифър Анистън, Лиза Кудроу, Кортни Кокс и Дейвид Шуимер споделиха последното си довиждане на Пери в черни костюми, пишат международни медии. 

Актьорът е открит мъртъв в джакузито на къщата си в Лос Анджелис

На частното събитие участваха майката на звездата - Сюзън Морисън и доведеният му татко Кийт, както и татко му Джон Пери.

Кийт e един от хората, които носят ковчега на Матю в последния му земен път.

Гробището, на което се организира церемонията , се намира против студиото на Warner Bros, където „ Приятели “ се снима в продължение на 10 сезона, и е място за финален покой на доста холивудски звезди, измежду които Кери Фишър, Бет Дейвис, Стан Лорел, Бъстър Кийтън, Майкъл Хътченс, Пол Уокър, Британи Мърфи и Ан Хече.

Общо към 20 души, облечени в черно, са участвали на събитието и са се събрали към гроба на Пери, заяви TMZ.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиза Кудроу излязоха със взаимно изказване

Звездите от „ Приятели “ направиха взаимно изказване във вторник, в което обявиха, че са „ изцяло опустошени от загубата “, и прибавиха, че ще имат какво да кажат, само че това ще се случи след време.

Причината и методът на гибелта на Пери следва да бъдат избрани от правосъдния доктор на окръг Лос Анджелис след привършване на аутопсията с токсикологични проучвания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР