Шест деца са пострадали при пожара в апартамент в благоевградския

...
Шест деца са пострадали при пожара в апартамент в благоевградския
Коментари Харесай

Шест деца са пострадали при пожара в жилищна сграда в Благоевград

Шест деца са потърпевши при пожара в апартамент в благоевградския квартал " Струмско ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

 Пожар в блок в Благоевград, изтеглиха с кран хората, измежду които и новородени близнаци (видео) Виж още При случая са починали двама мъже на 40 и 74 години и жена на 62 години. Пострадали са осем индивида, в това число шестте деца. Евакуирани са 27 души - като 8 от тях (трима възрастни и пет деца) с автостълба и 19 по стълбите на постройката. Няма данни за потърпевши чиновници на Министерство на вътрешните работи.

Около 18.40 часа през вчерашния ден на телефон 112 е получен сигнал, че от апартамент в ж.к. " Струмско " излиза дим, а живущият в него мъж е излязъл с цел да извика помощ и отново е влезнал вътре.

Незабавно на място са изпратени чиновници на Второ районно ръководство -Благоевград, два екипа на Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " -Благоевград, екип на бранш " СОД " при Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " и автостълба, които са почнали евакуирането на живущите в постройката и гасенето на пожара.

Причината за пожара е в развой на определяне, показват от ОДМВР-Благоевград.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР