Шест чувала с човешки останки събраха към момента спасителите на

...
Шест чувала с човешки останки събраха към момента спасителите на
Коментари Харесай

Шест чувала с човешки останки събраха спасителите от мястото на свирепия влаков удар в Гърция

Шест чувала с човешки остатъци събраха все още спасителите на от региона, където се сблъскаха двата влака край Лариса.

На място не престават да идват близки на изчезнали пасажери, в това число и от Кипър, които чакат да бъде открит, даже и опожарен, натрупа на близкия им човек.

„ Това, което не мога да понеса, е, че до момента нямам вести “, споделя дъщерята на 67-годишен мъж, който е бил във съдбовния пътнически трен, взел участие в смъртоносния влаков конфликт. Говорейки пред държавната телевизия ERT, тя споделя, че му е резервирала последния билет за първия вагон. За последно е говорила с него в 10:15 ч. малко преди жестокия конфликт. Оттогава не се е чувала с татко си и с течение на часовете вярата избледнява.  Тя научила инцидентно от вуйна си, за конфликта сутринта на 1 март. Дъщерята на 67-годишния мъж продължава да се надява, претърсила е лечебните заведения, дала е показания и генетичен материал, само че няма новина от татко си.

Сред изчезналите е и 20-годишният Анастасиос Куцопулос от Кардица, който се качва от Кардица на съдбовния трен за Солун.

„ Нямаме вести от него, чакаме да чуем. Знаем, че той сигурно не е бил в първия вагон. Обиколихме всички лечебни заведения и не го намерихме. Издирихме и пасажерите, които бяха извозени с рейсове, само че безрезултатно “, споделя приятелката му Мариета Александрис пред ANT1.

Според телевизия Star 20-годишният юноша, който е бил студент, се е качил на влака в 21:20 часа във вторник вечерта. Последното му телефонно позвъняване е към майка му в 22:50 същата вечер, в което я успокоява " мамо, заспивай, тъй като ще закъснея ". Според същата информация 20-годишният юноша споделил на майка си, че влакът е препълнен и ще има забавяне. Майка му почнала да го търси след среднощ по телефона, само че несполучливо.

Близките на изчезналите чакат в идващите часове да завърши идентификацията, може би най-тежката част от последния акт на националната покруса, потопила в печал десетки фамилии и цяла Гърция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР