Шерика Джаксън стана петата най-бърза жена на 100 метра в

...
Шерика Джаксън стана петата най-бърза жена на 100 метра в
Коментари Харесай

Спринтьорка от Ямайка даде петото най-добро време на 100 м в историята

Шерика Джаксън стана петата най-бърза жена на 100 метра в историята. Тя финишира за 10.65 секунди на шампионата на Ямайка. Това е най-хубав резултат в света за сезона, като усъвършенства времето от 10.71 секунди на Ша`Кари Ричардсън от Съединени американски щати, обещано ден по-рано.

Джаксън се изравни с Марион Джоунс (САЩ) на пето място във безконечната класация в дисциплината.

" Мисля, че финалът ми би трябвало малко да се поправи. Аз приключвам мощно, само че би трябвало да работя още малко по това. Трябва да го обсъдим с треньора, само че свърших доста добра работа ", сподели Джаксън, която е настояща международна шампионка на 200 м.

С успеха тя си обезпечи място на международното състезание по лека атлетика в Будапеща през август. Освен нея, за шампионата се класираха Сашалий Форбс и Наташа Морисън, които приключиха на второ и трето място, надлежно с 10.96 и 10.98. също ще взе участие на шампионата като настояща международна шампионка в дисциплината

Двукратната олимпийска шампионка обаче не се класира, откакто приключи пета в шампионата на Ямайка. Тя има проблеми с травми през сезона.

Shericka Jackson Jacko!!!!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР