Шерифът на окръг Кини, Тексас Брад Коу благодари на губернатора

...
Шерифът на окръг Кини, Тексас Брад Коу благодари на губернатора
Коментари Харесай

Граничният шериф на Тексас изпраща пламенно съобщение до Майоркас: Оставете граничния патрул да си свърши работата

Шерифът на окръг Кини, Тексас Брад Коу благодари на губернатора Грег Абът в „ Американската новинарска стая “ в петък за помощта за намаляване на граничната рецесия.

Коу сподели, че не е получил помощ от федералното държавно управление, макар че неговите заместници и общността бяха изправени пред нараснал риск предходната година.

„ Имам шест заместници на цялостен работен ден. Тези момчета са взели участие в над 260 високоскоростни преследвания ", сподели той на водещите Дана Перино и Бил Хемър.

Коу сподели, че са съумели да заловен 90% от обвинените, само че сподели, че е угрижен за сигурността на децата, тъй като едно учебно заведение се намира на основния кулоар през града.

Мигранти чакат на опашка до граничната ограда под наблюдението на Националната армия на Тексас, с цел да влязат в Ел Пасо, Тексас, сряда, 10 май 2023 година (AP Photo/ Андрес Лейтън, Файл)

В изявление за Брет Байер от Fox News, министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас упрекна Конгреса, че не е съумял да отдели обилни запаси за неговия отдел, като в същото време наподобява, че отхвърля валидността на идния импийчмънт на републиканците произвеждане против него.

„ Ние прилагаме законите, признати от Конгреса “, сподели частично той.

Той добави, че президентът Байдън е изискал от Конгреса в допълнение финансиране, с цел да усили броя на Агентите на CBP и новите технологии безрезултатни, повтаряйки ролята на законодателната власт в приемането на закони, които неговият офис да ползва.

"... до момента в който не поправят тези нарушени закони, които не са били реформирани повече от 30 години, " сподели той.

Коу отговори, че Майоркас пречи на Граничния патрул да работи с цялостен потенциал. Той изрази доверие в началника на граничния патрул Джейсън Оуенс, само че сподели, че на сътрудниците не е разрешено да постановат имиграционния закон.

„ Познавам шеф Оуенс от известно време. Той има знанията. Има качествата. няма да му разреши да си прави работата “, сподели Коу.

„ Граничният патрул има пълномощията да ги преследва за нелегално влизане и може да подаде бърза процедура за извеждане на тези хора, които се намират нелегално. Правехме го и преди, когато бях с граничния патрул, и проработи. “

Коу сподели, че ще има още по-голям прилив на незаконна имиграция, с който Тексас ще се оправи по-късно тази година, в случай че някогашният президент Тръмп завоюва президентските избори. Той изясни, че мигрантите ще се стичат към границата преди откриването.

„ Гарантирам ви, че от изборите досега на встъпването му в служба ще забележим човешко цунами, преминаващо през тази граница “, сподели той.

На въпрос за 300 000 докладвани мигранти единствено през декември 2022 година Майоркас сподели, че DHS е с стеснен потенциал за задържане, което зависи от финансирането от Конгреса.

Секретарят обаче добави, че е имало „ исторически брой “ премахване по време на мандата му.

По-късно запитан за източници от митническата и граничната отбрана споделиха на Fox News, че пускат близо три -четвърти мигранти, които минават всекидневно, Майоркас сподели, че не е сюрпризиран и че тези, които са освободени, са сложени в наложително произвеждане и други възможности на задържането.

„ Ние прилагаме законите, които Конгресът е приел, “ сподели частично той.

Чарлз Крейц от Fox News способства за този отчет.

Елизабет Хекман е помощник по цифрова продукция във Fox News.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР