Шер вече покори света на поп музиката, а сега преминава

...
Шер вече покори света на поп музиката, а сега преминава
Коментари Харесай

Шер пуска собствена марка сладолед - Cherlato

Шер към този момент покори света на поп музиката, а в този момент минава към света на вкусните десерти. Певицата се включи в обществените мрежи, с цел да разгласи, че пуска на пазара марка сладолед, която наподобява съобразително наречена " Cherlato ", оповестява „ Холивуд Рипортер “.


Въпреки че не разгласи публично името на компанията за десерти, тя разгласява малко видео на фона на обичаната си ария " Believe ", в което се вижда камион за сладолед, декориран с нейния лик и декориран с думата " Cherlato ".

Тя също по този начин се включи в Twitter (или X, или както желаете го наречете), където името ѝ бързо стартира да се популяризира с помощта на вълнуващото и ненапълно занимателно известие. Ако в бинго картата ви за 2023 година е било записано, че Шер ще сътвори марка сладолед, поздравления за запълването на това необичайно характерно квадратче.

Що се отнася до музиката, певицата удостовери по-рано тази година, че възнамерява да направи два албума и че някои от песните са в съдействие с тогавашното ѝ гадже Александър Едуардс.

Да се надяваме, че тя ще назова всички усети на сладоледа си с имената на хитовите си песни.

Певицата не е издавала нов албум от 2018 година насам, когато излезе „ Dancing Queen “, който беше 26-ият ѝ албум. Този албум, както може да се допусна от заглавието, беше кавър албум на песни на АББА, който Шер издаде малко след присъединяване си в осъществявания с песни на АББА музикален филм „ Mamma Mia: Here We Go Again “ от 2018 година

Предполага се, че идващият албум на Шер ще бъде с истинска музика. Последният път, когато тя издаде албум с истинска музика, беше през 2013 година, когато издаде „ Closer to the Truth “. Ако не издаде новия си албум преди септември, ще мине повече от десетилетие, откогато за финален път сме чували автентичен албум от нея. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР