Шер сподели тайната на това да изглежда добре и доста

...
Шер сподели тайната на това да изглежда добре и доста
Коментари Харесай

Щастлива ли е Шер с почти 40 години по-младия мъж до себе си

Шер показа тайната на това да наподобява добре и много по-млада за своите 76 години. А разковничето ѝ се крие във обстоятелството, че се усеща същински щастлива и се любува по всякакъв начин на живота.

И няма по какъв начин да е другояче, поради че певицата има връзка с мъж, който е с близо 40 години по-млад от нея. При това връзката им не е просто флирт, а е резултат на съществени връзки - Шер и Александър Едуардс са дружно към този момент от няколко месеца, показват обществено какъв брой държат един на различен и даже си разменят скъпи дарове. За коледните празници музикалният шеф Александър подари на изпълнителката на " If I Could Turn Back Time " величествен пръстен с елмаз.

И когато неотдавна Шер бе запитана от ExtraTV на какво се дължи младежкият ѝ тип, тя усмихнато призна, че " няма никаква визия, като се изключи че има радостен манталитет ". И добави, че просто е щастлива. " Събуждам се заран и се усещам просто по този начин, да ", добави певицата.

В края на предходната година Шер въпреки всичко откри за нужно да показа обществено, че допуска по какъв начин наподобява в профил сегашната ѝ връзка, написа Bang Premier. Дори сподели, че може де е " ненапълно нелепа " поради огромната разлика във възрастта. Но и акцентира, че най-важното в последна сметка е, че двамата с Александър се схващат добре и си пасват във всяко отношение.

И даже добави на смешка, че по-възрастните мъже не наподобяват изключително захласнати по нея. " Александър е страховит, доста благ и интелигентен. Освен това е надарен, занимателен, а и много хубав ", сподели Шер.  " По-младите мъже не се вглеждат толкоз, не се интересуват мощна персона ли си, или просто искаш да правиш глупави неща. Приемат ме такава, каквато съм. Защото аз в никакъв случай няма да се откажа от себе си и своята същина поради някого. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР