Шер се закле да напусне окончателно Съединените щати, ако бившият

...
Шер се закле да напусне окончателно Съединените щати, ако бившият
Коментари Харесай

Шер: Напускам САЩ, ако Тръмп пак стане президент

Шер се закле да напусне дефинитивно Съединените щати, в случай че някогашният президент Доналд Тръмп, който сега е любимец на Републиканската партия, завоюва изборите през 2024 година Певицата съобщи това в изявление за „ Гардиън “.

Докато обсъждаше идното издаване на първия си коледен албум, Шер засегна въпроса за бъдещето на родината си и даде обещание да я напусне, в случай че Доналд Тръмп още веднъж пристигна на власт. " Последния път съвсем получих язва ", сподели 77-годишната певица на фона на неотдавнашните обвинявания в машинация против Тръмп. " Ако той още веднъж се окаже отново там, кой знае? Този път ще напусна страната ".

В изявлението изпълнителката на шлагера „ Believe “ споделя и за скорошната гибел на майка си, която доживя 96 години. Шер означи, че в фамилията ѝ има доста дълголетници, тъй че не счита да се тормози за възрастта си, до момента в който може да работи, съобщи БГНЕС. 

" Моите пралели починаха на 101 и 104 години! Никога не съм си мислила, че ще бъда на толкоз години и към момента ще имам работа! " - споделя певицата. " Барбра Стрейзънд един път ме попита: " Защо към момента работиш? А аз отговорих: " Защото някой ден няма да мога да работя. Така че до момента в който мога да работя, ще го върша! "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР