Шер е подала молба за настойничество над сина си Илайджа

...
Шер е подала молба за настойничество над сина си Илайджа
Коментари Харесай

Шер поиска попечителство над 47-годишния си син

Шер е подала молба за наставничество над сина си Илайджа Блу Олман поради хипотетичната му корист с опиати и проблеми с психологичното здраве, заяви Би Би Си.

Според правосъдни документи, с които са се срещнали американски медии като People и TMZ, 47-годишният Олман е " на процедура некадърен да ръководи финансовите си запаси ". А

мериканските медии оповестяват, че в документите се показва, че е " незабавно нужен аставник ", с цел да бъде предпазено имуществото на Олман.

Пиарът на Шер и синът ѝ не са коментирали обществено проблема. Настойничеството се дава от съда за лица, които не са в положение да вземат независими решения, като да вземем за пример хора с деменция или други психологични болести.

То може да се употребява за ръководство на финансовите или персоналните каузи на обещано лице или и на двете. Илайджа Блу Олман би трябвало да получи активи от концерн преди края на годината.

Според TMZ в документите се показва, че той има право на постоянни заплащания от тръста, основан от починалия му татко, музиканта Грег Алман.

Според документите Шер е загрижена, че средствата, които синът й има право постоянно да получава, ще бъдат неотложно изразходвани за опиати, оставяйки Илайджа без активи да обезпечава себе си и излагайки живота му на риск.

От документите излиза наяве също, че певицата и актриса е " работила неуморно, за накара Илайджа да се лекува и да му обезпечи помощта, от която се нуждае ". В тях се показва, че Шер " обича сина си безпределно доста и постоянно е работила в негов интерес ". Сега обаче тя " не е била в положение да разиска желанията му по отношение на назначението на краткотраен аставник, заради настоящите му проблеми с психологичното и физическо му здраве ".Според People чуването за краткотрайна заповед е планувано за 5 януари, а за непрекъсната - за 6 март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР