Шепа близки и приятели изпратиха в последния й път певицата

...
Шепа близки и приятели изпратиха в последния й път певицата
Коментари Харесай

Шепа приятели изпратиха Нора Нова в последния й път

Шепа близки и другари изпратиха в последния й път певицата Нора Нова във вторник по обед в столичен храм.

Първата българска участничка в „ Евровизия ” бе положена в затворен  ковчег. Първа дойде Йорданка Христова, следвана от Богдана Карадочева и брачният партньор й Стефан Димитров, а в черквата ги посрещна племенницата на умрялата. Тя дойде от Германия, където живее от десетилетия за помена, който се забави с 12 дни поради това пътешестване.

Почит отдаде и Мими Николова, която е единствено няколко месеца по-млада от Нора Нова. Нейна близка показа, че последните години били сложни за звездата. Тя съвсем не можела да върви, страдала от лека деменция, а гибелта на сестра й в Германия нанесла спомагателен удар върху душeвността й. Опора й бил приятелят й, който до последно се грижил за нея и който я намерил припаднала след получен инсулт.

Припомняме, че Ахинора Куманова, както е същинското й име, умря на 9 февруари в болница. Тя си отиде на 84-годишна възраст, макар че доста медии я оповестиха за по-възрастна поради сбърканата дата на раждане в Уикипедия. Нова не обичала да приказва за възрастта си и постоянно сменяла годините. Апартаментът й на улица „ Оборище ” бил продаден от години с изискването да живее в него, до момента в който е жива. 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР