Схемите на кмета на Видин Цветан Ценков спират проекта за

...
Схемите на кмета на Видин Цветан Ценков спират проекта за
Коментари Харесай

Схемите на кмета на Видин Цветан Ценков спират дългоочаквания ремонт на Синагогата

Схемите на кмета на Видин Цветан Ценков стопират плана за дълго чакания ремонт на Синагогата, заяви общинският консултант Юли Петров.
За реставрацията ѝ се поставят старания от към 2 години. Справка обаче демонстрира, че страната отхвърля да изплати предплатените средства от близо 3 000 000 лв. поради нарушени договорни връзки от градоначалника. Това е първият утвърден план в България по 6-та предпочитана ос "Устойчив туризъм ". Срокът, в който би трябвало да приключат строителните действия, е 540 календарни дни, считано от датата на сключване на протокола за разкриване на строителната площадка, само че не по-късно от 29.11.2022 година, само че съгласно общинския консултант Юли Петров, осъществяването до тогава е невероятно.
По думи на локалния сенатор са били положени доста старания, с цел да бъде добита Синагогата и планът да бъде извоюван, а в този момент е в риск поради безхаберни и некомпетентни лица.
"Средствата са полагаеми, само че в случай че работят кадърни и хаберни хора. В случая с нашите, упоменати от мен лица, страната не дава пари напразно. Държавата не дава не тъй като ненавижда Видин, а тъй като Ценков и компания некадърници не са изпълнили договорните връзки. Синагога в края на годината? Може, но на куково лято ", съобщи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР