Шеметното разпространение на коронавируса внесе смут в модните среди. Дизайнерът

...
Шеметното разпространение на коронавируса внесе смут в модните среди. Дизайнерът
Коментари Харесай

Вирусен маникюр - новият хит сред дамите

Шеметното разпространяване на ковид внесе ужас в стилните среди. Дизайнерът Джорджо Армани анулира ревюто на Armani Privé за Haute Couture, планувано в Париж за края на януари, а също и представянето си в Милано. Големите събития от света на модата в Сеул, Токио и Шанхай минаха онлайн. Брандът Долче & Габана стана спонсор на създаването на ваксини против ковид-19. Компанията LVMH - притежател на марки като Луи Вюитон, Диор, Живанши и Герлен, пренасочи част от мощностите си от производствата на парфюми към правенето на дезинфектанти. Лореал също се трансферира към гелове за ръце. Прада пък създава маски и работно облекло за медицинския личен състав в Италия. А стилните оферти получиха нови измерения.
Маската ​стана топ аксесоар



Заради стремителната офанзива на вируса маските се трансфораха в предмет от първа нужда и топ аксесоар. Прочутите дизайнери ги вкараха в сбирките си още при започване на пандемията и от този момент се надпреварват да изкарват все по-атрактивни модели. Сред трендовете, повлияни от Ковид 19, са разновидностите, инкрустирани с перли, цветчета и надписи на известни марки. Пъстри цветове, разнородни геометрични фигури и забавни рисунки красят предложенията на моделиерите. Световните звезди пък сортират аксесоара в звук с тоалета си.
В интерес на истината е да споменем, че огромна част от тези маски нямат медицински характерности, а са по-скоро бюти аксесоар. Затова е добре под тях да има и такива с положително равнище на отбрана. " Вирусен " маникюр е шлагер
Новите трендове в маникюра също не ни караха да чакаме дълго и се вписаха в настоящата тематика. Интересни вариации на вълна " Ковид " ни показват дизайнерите. От ноктите надничат ефектни обемни 3D изображения на вируса и изрисувани медицински маски. Една необикновена наклонност, която се появи наскоро, е маникюрът върху защитните нитрилни ръкавици. Няма да разсъждаваме върху естетичния резултат - всеки си взема решение дали е красиво, или не.
Модерен грим под маската
Актуалните блогъри поучават по какъв начин да създадем фешън грим, подобаващ за носене под защитната маска. Акцентът е върху очите - колкото по-ярко са подчертани, толкоз по-добре. Искрящи цветни сенки, искра и пайети ще ви оказват помощ за зашеметителен резултат. При предпочитание може да употребявате и специфични лещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР