схема Галъп ИнтернешънълЕдва двайсетина процента от хората в момента вярват

...
схема Галъп ИнтернешънълЕдва двайсетина процента от хората в момента вярват
Коментари Харесай

Галъп: 70% от хората не вярват на правителството

схема " Галъп Интернешънъл "

Едва двайсетина % от хората сега имат вяра на ръководещите. С съмнение към държавното управление се отнасят 69% от българите. Парламентът има доверие от 14% и съмнение 73%, проучване на " Галъп интернешънъл ", съобщи БГНЕС.

Ако изборите бяха през днешния ден, седем са обединенията, които биха попаднали в Народното събрание, като за две от тях акцията ще е решаваща. Има и още няколко, които ще се надяват да приближат или даже да преминат бариерата или пък да се борят за дотация.

С 25,8% от тези, за които може да се чака да гласоподават и са решили за кого, ГЕРБ и Съюз на демократичните сили са преди всичко, следвани от Българска социалистическа партия с 21,9%. " ИТН " е с 13,1%, а Движение за права и свободи е близо – с 12,4%. " Демократична България " е със 6,8%, групировката към Мая Манолова с 4,7%, а Вътрешна македонска революционна организация е с 4,2%.

При последните две обединения акцията ще е решаваща за възможностите да са в Народното събрание. Такива шансове може да получи и обединението сред " Воля " и НФСБ. Обобщеният резултат на експлицитните споменавания на двете партии е 2,7% евентуален избор.

Данните в средата на февруари разрешават да се пресметна, че към 2,9 милиона души биха дали своят вот, в случай че изборите са в този момент. На фона на условния прелиминарен изборен лист това е към 43%, демонстрира изследването, представено от БГНЕС.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР