Shell взе твърдо решение да се оттегли от всички свои

...
Shell взе твърдо решение да се оттегли от всички свои
Коментари Харесай

Shell се оттегли от всички свои бизнеси с въглеводороди в Русия

Shell взе твърдо решение да се отдръпна от всички свои бизнеси с въглеводороди в Русия, като спряхме всички покупки на съветски недопечен нефт, както и товари на рафинирани артикули, като да вземем за пример дизел, изнасяни от Русия.

Също по този начин излязохме и от целия си бизнес надолу по веригата в Русия, в това число от веригата бензиностанции. Вече не сме част от никакви съместни предприятия с Газпром, които правят активност на територията на Русия.

Shell спря да купува съветски полутечен природен газ на спот пазара, само че към момента има някои дълготрайни договорни задължения. Това е в цялостно сходство със глобите, използваните закони и разпореждания на страните, в които оперираме. Бяхме изцяло открити и ясни по този въпрос.

Съществува алтернатива сред оказването на напън върху съветското държавно управление поради военните зверства в Украйна и обезпечаването на постоянни и сигурни енергийни доставки. Правителствата във всяка страна са тези, които би трябвало да вземат решение кои са извънредно сложните взаимни отстъпки, които би трябвало да бъдат направени.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР