Шекспир може да е заклел злобния Юлий Цезар с проклятието

...
Шекспир може да е заклел злобния Юлий Цезар с проклятието
Коментари Харесай

Търсенето на лидери с тежест отвежда демокрациите на странни места

Шекспир може да е заклел злобния Юлий Цезар с проклятието „ Оставете към мен мъже, които са дебели “, само че тази седмица на водача на лейбъристите сър Кийр Стармър беше казано, че „ има потребност да смъкна няколко кг “ — и в допълнение от почитан член на личната му партия. Лорд Питър Манделсън, който се отнасяше към предходни водачи на Лейбъристката партия, смяташе, че Стармър би трябвало да е грациозен, с цел да наподобява безапелационен победител. За да приключи Шекспировия контрастност и да перифразира връстника, той има вяра, че Стармър се нуждае от повече от „ слабия и гладен тип “, от който Цезар се опасяваше във враговете си.

Това е завладяващ образец в тази голяма година на избори по целия свят, какъв брой значима остава физиката в демократичния избор. И има някои доказателства, че това има значение.

Миналата седмица новоизбраният народен представител Джордж Галоуей отхвърли „ дребния Риши Сунак “, министър-председателя, като нищожен човек: лек човек на политически език, лека фигура, както в бу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР